Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reinfeldt vill ringa väljarna

Publicerad: 2 juni 2009, 09:53

Idag, tisdag, presenterade Moderaterna sin slutspurtskampanj inför valdagen. Partiet ska nu samla in 50 000 nummer till väljare som de ska ringa upp på söndag.


Ämnen i artikeln:

Storåkers McCannModeraterna

Moderaterna satsar på att synas i flera olika medier. Slutspurtskampanjen består av aktiviteter på webben, i mobilen och på stan. En del är att samla in 50 000 telefonnummer till människor som på valdagen vill bli påminda om att rösta.

– Vi gör en positiv kampanj med tydliga argument för varför människor ska rösta på Moderaterna. Genom att maximera vår närvaro i flera kanaler samtidigt når vi ut till många människor och kan ge dem svar på deras frågor, säger Moderaternas partisekreterare Per Schlingmann i ett pressmeddelande.

Moderaternas kampanj görs av Storåkers McCann.

Moderaterna på Värmdö gör också en slutspurt. De fiskar efter båtfolkets röster med hjälp av valaffischer som placerats ut på öppet hav.

Kampanjen ska lyfta upp miljöfrågan och då särskilt frågan om ett friskt och rent Östersjön. Affischerna består av budskap som ”Du är vatten värd” och ”Miljön har inga gränser” på ena sidan och våra Moderaternas EU-kandidater på den andra.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.