Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklamarens flashmob till sjuka vännen

Publicerad: 12 juni 2014, 07:07

Produktionsledaren på reklambyrån Ord & Bild, Mia Höglund, skapade en flashmob för att muntra upp sin svårt sjuka vän - nu sprids den i sociala medier.


Ämnen i artikeln:

Ord&Bild

En vän till Mia Höglund, till vardags produktionsledare på reklambyrån Ord & Bild, låg svårt sjuk på sjukhuset efter en transplantation. Då kom hon och några vänner på idén att göra en flashmob för att muntra upp henne.

Målet var att spela in en "flashmob"-liknande video till tonerna av Bonnie Tylers klassiska "I need a hero" och en Facebook-förfrågan skickades ut med en instruktionsvideo till vänner och bekanta.

Sedan slöt runt 70 personer samman under söndagen för att spela in slutversionen, däribland Christian Berglund och flera andra hockeystjärnor. Nu sprids klippet i sociala medier.

– Vi fick tillbaka en bild på henne där hon vinkade åt oss. Det blev verkligen lyckat, det blev den responsen som vi hade hoppats på, säger Jonas Höglund, make till Mia Höglund, till Expressen om vännens reaktion efter att ha sett videon.

Se filmen här.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Ord&Bild

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.