Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

ReklamBanken rustar för storsatsning

Publicerad: 12 juni 2013, 08:09

Micaela Wernberg Andersson och Anna Nilsson

Från starten hösten 2011 har ReklamBanken hyrt ut frilansare till reklam- och kommunikationsbyråer. Nu gör man en stortsatsning och hoppas kunna bredda verksamheten. Bland annat har man anställt en ny projektledare i Micaela Wernberg Andersson.


Ämnen i artikeln:

Reklambanken

– Vi ska bli betydligt mer synliga i branschen och intensifiera vårt sälj. Vi har även börjat kika på möjligheterna att kunna erbjuda rekrytering då både frilansare som uppdragsgivare visat intresse för detta, säger Anna Nilsson, vd på ReklamBanken.

För att kunna föra verksamheten ett steg längre har en ny projektledare anställts, Micaela Wernberg Andersson, som tidigare har arbetat med en snarlik verksamhet i Paris. Rollen för henne blir att säkra kvaliteten påde cirka 50 människor som finns i ReklamBankens nätverk, se till att uppdragsgivaren blir nöjda med leveransen och driva företaget framåt.

– Intresset för ReklamBanken är väldigt stort, men vi har mycket mer att hämta på marknaden. Med Micaela och hennes energi i företaget kan vi förhoppningsvis ta stora steg i rätt riktning, säger Anna Nilsson

Förutom rekryteringen har även en omfattande genomlysning av ReklamBanken genomförts. Man har tagit fram nya arbetsdokument och modeller, förfinat avtalen, utvecklat ny sajt  och skapat CRM-system har tagits fram, som gör det enklare att matcha ihop uppdragsgivare med rätt typ av frilansare. Dessutom kommer en säljande projektledare snart att finnas på plats på ReklamBankens kontor på Varvsgatan i Stockholm.

– Kvaliteten på våra frilansare har alltid varit väldigt hög och de allra flesta har vunnit en massa priser för sina jobb. Nu tycker vi att produkten börjar spegla deras skicklighet och jag är minst sagt förväntansfull inför framtiden.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Reklambanken

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.