Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklambröllopet – en höjdare

Publicerad: 13 februari 2008, 09:17

Bröllop – på hög nivå. 85 meter över marken på Globens tak. – Det är inget för höjdrädda, säger Helena Karlsson på Globen Shopping.


I morgon anordnar Globen Shopping en tävling där par som friar till varandra i köpcentrumet har chans att vinna en vigsel på Globens tak.

I morgon är det en av årets mest kommersialiserade dagar – Alla hjärtans dag. Då vill Globen Shopping sticka ut lite extra.

På en särskilt inredd plats i köpcentrumets mitt ska en ”förlovningsförättare” locka förbipasserande par att fria till varandra.

De som friar har sedan chansen att vinna en vigsel på Globens tak och en exklusiv bröllopsnatt i bröllopssviten på Quality Hotel Globe.

– Vinnarna får ett minnesvärt bröllop, men det är definitivt inget för höjdrädda. Globen är 85 meter hög och det blåser på toppen. I samråd med Stockholm Globe Arenas har vi kommit överens att vigseln kan komma att ställas in av säkerhetsskäl om vädret inte tillåter, säger Helena Karlsson, centrumledare för Globen Shopping.

Det återstår att se hur många som ser Globen Shopping som en romantiskt lämplig plats för ett frieri i morgon.

– Det är svårt att säga, men det viktiga är att väcka uppmärksamhet och glädje. Vi vill överraska och ge våra kunder en större och mer personlig upplevelse, säger Helena Karlsson.

Globen Shopping samarbetar med reklambyrån Ester. Kampanjen kommer även att marknadsföras i annonser och event på andra platser i stan.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.