Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklambyrå förstördes i storbrand

Publicerad: 30 december 2008, 09:34

Helgens brand i centrala Skövde förstörde hus och inventarier för upp emot 60 miljoner kronor. Bland de drabbade finns reklambyrån Situation Marketing Agency.


Brandkåren bekämpar brand i ett hus i centrala Skövde på söndagen. Reklambyrån Situations lokaler förstördes. Foto: Stig Dahlstrand / Skaraborgs Allehanda / SCANPIX.

Klockan fyra natten till söndagen larmades Situations vd och ägare Katarina Fellbrant om branden. Situations lokaler, som ligger i grannhuset till byggnaden som brann ner, fick omfattande rök- och vattenskador.

– Det var inte så här man hade tänkt sig börja 2009, säger Katarina Fellbrant.

Hon och hennes kolleger fick tid på sig att evakuera och ta med det viktigaste som gör att kärnverksamheten kan drivas vidare.

– Vi har goda kollegor och har fått låna lokaler hos en annan byrå. Det som hänt ska inte drabba vår verksamhet, men det är jättetråkigt och jobbigt mentalt givetvis.

Det senaste beskedet är att Situation ska kunna återvända till lokalerna i februari.

– Men i vilka former det blir återstår att se, säger Katarina Fellbrant.

Situation har ett bra försäkringsskydd, enligt Katarina Fellbrant.

– Vi ska klara oss, men sedan är det tid som är den springande punkten. Vi har inte rett ut organisationen. Det här var inte det man räknat med när man har fulla orderböcker.

Fem personer jobbar på Situation, vars största kunder bland annat är Moelven, Länsförsäkriongar och Dafgårds.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.