Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklambyrå köper pr-byrå

Publicerad: 1 mars 2011, 15:11

Reklambyrån Clara i Karlstad köper pr-byrån Pratoo.


Ämnen i artikeln:

Clara

Affären innebär att Clara Reklambyrå köper över de konsulter som idag arbetar på pr-byrån Pratoo. Personerna det handlar om är Arman Teimouri, grundare av Pratoo, Ingela Larsson, kommunikationskonsult och Kristofer Brüngel, juniorkonsult.

Den nya Karlstadbaserade konstellationen kommer att heta som reklambyrån – Clara.

– Det känns väldigt inspirerande! Vi har alltid varit kreativt starka och genom vårt nya erbjudande har vi resurser att styra samspelet mellan reklam, PR och webb. Vi kan således leverera en mix som är sammanhållen hela vägen, från strategi till färdiga kommunikationslösningar. Kundens varumärke blir då inte utlämnat till olika parters tolkning, utan kunden behåller kontrollen över sitt varumärke, säger Helén Högberg, vd på Clara, i en kommentar.

Resume.se rapporterade nyligen om Claras nya kund EIO/SEG. Den fick man mycket tack vare det nya erbjudandet.

– Att vi fick uppdraget är ett kvitto på att vi är helt rätt ute, både när det gäller vårt nya erbjudande och våra kreativa kommunikationslösningar, säger Helén Högberg.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Clara

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.