Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklambyrån som ska rädda KD

Publicerad: 23 januari 2013, 13:11

Bild från KD:S valkampanj 2010.

Kristdemokraterna har börjat ladda upp inför ödesvalet 2014. Till sin hjälp har de anlitat reklambyrån Falck & Co.


Ämnen i artikeln:

KristdemokraternaFalck & Co

I helgen samlas KD-företrädare till partiets Kommun- och landstingspolitiska dagar. Förutom att diskutera politik ska en ny hemsida lanseras. Fokus ligger på att bli tydligare och att integrera sociala medier på ett bättre sätt.

Dessutom kommer de att ha ett seminarium om en kampanj, där de berättar om samarbetet med den nya reklambyrån Falck & Co som har pågått ända sedan i höstas.  
– Vi har ett tidigt och tydligt valförberedande arbete där målet är bra resultat i valrörelserna. Vi har två viktiga val 2014, EU-parlamentet och våra nationella val till riksdag, landsting och kommuner. Bra valförberedande arbete är en förutsättning för att vi ska lyckas öka i alla dessa val, säger Mia Widell, kommunikatiosnchef på Kristdemokraterna, i en kommentar.  

I alla opinionsmätningar ligger KD och balanserar runt 4-procentsspärren till Riksdagen. Det hoppas de givetvis kunna förändra.  
– Falck är en bra byrå med god analytisk förmåga som vi kommer att ha god nytta av i arbetet att nå våra potentiella väljare, säger Mia Widell.  

Inför valet 2010 anlitade KD reklambyrån Ruth, som tog fram den uppmärksammade kampanjen med partiledaren Göran Hägglund som stod ansikte mot ansikte med olika djur.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

KristdemokraternaFalck & Co

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.