Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklamfilmen påminner om när det är dags att byta spår

Publicerad: 19 september 2016, 11:46

Svensk Adressändrings nya reklamfilm följer den orytmiske 22-åringen Kalle som går en kurs i spoken word men kanske borde fundera på att göra något annat.


Ämnen i artikeln:

TBWA

Svensk Adressändring lanserar nu den tredje delen i sina reklamfilmer med taglinen "Låt posten hitta rätt även om inte du har gjort det än". De två första filmerna kom i våras.

Filmen är skapad av reklambyrån TBWA Stockholm och producerad tillsammans med Giant & Toys. Den går digitalt under augusti och september ska gå på svenska biografer i december och januari.

– Alla kan nog känna igen sig i känslan av att hamna fel någon gång. Inte minst när det kommer till tveksamma högskolekurser och tillfälliga yrkesval. I en spoken word-kurs skiljs tydligt agnarna från vetet, och för somliga kanske det snart är dags att göra en adressändring igen, säger Lina Franzon, kreatör på TBWA, i ett pressmeddelande.

Uppdragsgivare på Svensk Adressändring:

Regina Sipos, VD

Arbetsgrupp på TBWA:

Lina Franzon, Kreatör

Martin Baude, Kreatör

Robert Schelin, Projektledare

Christoffer Åhlund, Produktionsledare

Arbetsgrupp på Giant & Toys:

Jens Jonsson, Regissör

Calle Isberg, Producent

Björn Wallenberg

Ämnen i artikeln:

TBWA

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.