Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklamfilmsregissör åtalas för narkotikabrott

Publicerad: 24 januari 2013, 13:06

Genrebild

Foto: Colourbox

Reklamfilmsregissören hade precis gjort slut med flickvännen och "ville festa lite extra". Han köpte kokain och gick på nattklubben Rose i Stockholm där han blev gripen. Nu åtalas han för narkotikabrott. Han erkänner brottet.


Det var en kväll i september förra året som polisen grep reklamfilmsregissören, synbart påverkad och med 0,76 gram kokain på fickan. I polisförhören berättar mannen att hade gjort slut med tjejen och ville "festa lite extra".

Tidigare under dagen hade mannen gett 1600 kronor till en kompis som köpte 2 gram kokain. Reklamfilmsregissören var inte med vid själva köptillfället, enligt egen uppgift. Han begav sig till nattklubben Rose i centrala Stockholm för en utekväll med 1,5 gram kokain på fickan.

På nattklubbens toalett tog han kokain och blev snabbt påverkad. Kort därefter blev mannen kontrollerad av polisen som beslagtog uppskattningsvis 0,76 gram kokain som fanns kvar i påsarna. Reklamfilmsregissören erkänner brott.

Enligt en stämningsansökan som inkommit till Stockholms Tingsrätt åtalas mannen för narkotikabrott.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.