Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklamkampanjen: Skrämmer barnfamiljerna med Hitler-nalle

Publicerad: 13 januari 2016, 09:07

Norska byrån Kitchen har tagit i från tårna i sin kampanj för organisationen LHL Astma og allergi. Diktatorer används för att sätta ljuset på farliga gosedjur.


Bakom kampanjen ligger en ny rapport från  LHL Astma og allergi. Lanseringskampanjen, med en kritisk blick på gosedjuren står Kitchen för. Budskapet är att barnrummet kan skapa stora problem för barnen.

– Genom ett fokus på barnrummet vill Kitchen stoppa problemen som uppstår. Vi försöker visa hur farliga gosedjur kan vara om de inte tvättas tillräckligt ofta och blir för många, säger Bendik Romstad på Kitchen till Kampanje.


För att vara riktigt säkra på att budskapet om de farliga gossedjuren ska gå fram har fotografen efterarbetat bilder på mjukisdjur så att de efterliknar diktatorerna Kim Jong-il, Muammar al-Gaddafi och Adolf Hitler. Kampanjen syns utomhus, i print och på Facebook.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.