Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklamkupp stoppas av polisen

Publicerad: 29 april 2010, 19:53

Det första kungliga bröllopet på 34 år i Sverige - ett lysande reklamtillfälle. Spelsajten BraOdds.com bokade alla reklamflyg i östra Sverige redan i mars 2009. Problemet är att polisen de senaste dagarna meddelat att det blir flygförbud över centrala Stockholm. – Vi får fundera på om vi ska flyga i förorten eller hur vi ska göra, säger Håkan Klingén ägare till BraOdds.com


Sex flygplan står redo, bokade av Håkan Klingén för att enligt hans egen annons ”flyga före bröllopskortegens ankomst, medan hela staden står och väntar”.
– Plan A är att använda dem själva och göra reklam för alla odds vi har kring bröllopet. Sedan får vi se om någon är beredd att betala bra. Då kan vi diskutera, säger Håkan Klingén.

Frågan är vad polisen i Stockholm säger:
– Det blir flygförbud inom Brommas kontrollzon för allt utom reguljära flyg och räddningsuppdrag. Det börjar redan på eftermiddagen den 18e juni och pågår till midnatt den 19e, säger kommissarie Ulf Göranzon vid Stockholmspolisen.

Håkan Klingén får beskedet av Resumé.se och låter inte särskilt bekymrad. Han har inte behövt betala ännu och har nya idéer.
– Plan B är att låta flygplanen från Linköping och Örebro flyga på hemmaplan. Vi får sätta oss ner och fundera på det här.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.