Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reklampolarna

Publicerad: 3 november 2011, 15:41

Rapstjärnan Petter headhuntade ”Så mycket bättre”-kompisen Lasse Berghagen till nya reklamfilmen för SBAB.
– Eftersom SBAB ville nå ut till en bred målgrupp var det en bra kombination, säger Petter till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

PetterSBAB

SBAB:s nya reklamfilm, gjord av Le Bureau, har börjat rulla i rutan.

Petter och Lasse Berghagen återförenas efter förra höstens succé i TV4:s ”Så mycket bättre”.

Kändes det stort att spela in reklamfilm med polaren från ”Så mycket bättre”, Lasse Berghagen?
– När jag satt med mitt team i en diskussion med SBAB föreslog jag Lasse Berghagen som jag verkligen gillar och dessutom kompletterar mig bra. Eftersom SBAB ville nå ut till en bred målgrupp var det en bra kombination, skriver Petter i ett mejl till Resume.se och fortsätter:

– Det handlar om att bjuda på en upplevelse och samtidigt kommunicera vikten och fördelarna utav att spara med SBAB, samt med inslag av humor vilket jag tycker att vi har lyckats med i filmen.

SBAB Bank valde Petter och Lasse Berghagen för att de ”var för sig är omtyckta och kända artister som tillsammans kan locka en bred målgrupp att börja spara”.

Är du nöjd med resultatet?
– Mycket på flera sätt, dels för att jag själv plus samtliga som sett filmen tycker att den är rolig och det är kul att få göra det här tillsammans med Lasse Berghagen som jag tycker väldigt mycket om och har stor respekt för. Sen tycker jag att vi förmedlar ett bra budskap med ett trovärdigt varumärke som SBAB.

Hur går det annars med allt?
– Jag är precis i starten med The Voice (TV4:s storsatsning efter nyår) och det känns väldigt kul, spännande och framförallt utmanande för mig. Jag är nervös men med en skräckblandad förtjusning.

Vad prioriterar du högst just nu?
– Jag har precis släppt en ganska mastig fotobok om svensk Hip Hop tillsammans med fotografen Camilla Cherry och min kollega Patrik "DJ Sleepy" Elfosson. Den lanseringen är fokus nu men annars har jag som vanligt många bollar i luften och det lär bli ett händelserikt 2012 hoppas jag.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

PetterSBAB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.