Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rekordvår för Åkestam Holst

Publicerad: 7 augusti 2013, 11:24

Göran Åkestam

Göran Åkestam har anledning att le. Det första halvåret var intäktsmässigt Åkestam Holsts bästa vår någonsin. Enligt byråns vd ser utvecklingen ljus ut inför hösten.


Ämnen i artikeln:

Göran ÅkestamÅkestam Holst

Åkestam Holst nådde intäktsmässigt sitt bästa halvår någonsin under första halvåret 2013, enligt Göran Åkestam. Men några siffror vill inte byråns vd gå ut med.

– Vi lämnar inte ut siffror som inte är offentliga. Men det positiva siffrorna för första halvåret förklaras bara av att många av våra uppdragsgivare har haft hög aktivitet under perioden, skriver Göran Åkestam i ett mail till Resumé

Kommer ni att nyrekrytera?
– Jag tror att vi kommer att vara ungefär lika många anställda under hösten som under våren. En eller annan rekrytering är klar, samtidigt som det alltid lämnar någon person. Så summa summarum ungefär status quo gissar jag.

Vad är din bild av den nuvarande branschkonjunkturen överlag?
– Branschkonjunkturen står nog fortfarande och väger. Det är en kombination av den fortsatta omstöpningen av hela branschen och ett osäkert ekonomiskt läge. Det betyder förstås samtidigt att den offensiva kan vinna marknadsandelar när många tvekar. De flesta av våra uppdragsgivare ser kommunikation som affärskritisk och då vet man att det inte går att bromsa sig till tillväxt och framgång.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.