Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rekyl köper varumärkesbyrån Born

Publicerad: 27 april 2015, 10:00

Peter Algebäck

Foto: Pressbild

I förra veckan blev det klart att Boråsbaserade reklambyrån Rekyl utökar sitt erbjudande genom att köpa varumärkesbyrån Born.


Ämnen i artikeln:

RekylPeter Algebäck

– Vi har länge varit en fullservicebyrå, men nu breddar vi oss och tillför
spetskompetens inom varumärkesstrategi och affärsdesign, säger Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå, och fortsätter:
– Både befintliga och potentiella kunder kommer att få en bättre precision i sin kommunikation.

Varumärkesbyrån Born är specialiserade på innovativ affärsdesign och femdimensionell kommunikation. Born har erfarenhet av att arbeta med både mindre och större varumärken – såväl i som utanför Sverige. Medarbetarna från Born följer med till Rekyl.

I ett pressmeddelande står att köpet av Born innebär att byrån nu kan fokusera mer på sin spetskompetens samtidigt som de kan luta sig tillbaka på Rekyls bredd och kapacitet.

– Det blir en spännande utveckling och kunderna på Born och Rekyl kommer att märka en positiv skillnad när våra olika kompetenser vävs samman, säger Magnus Frejd, vd på Born.

Rekyl har en uttalad vision 2020 att etablera sig på utländska marknader – där är köpet av Born ett steg på vägen.

– Vi har i dag internationella kunder och målet är att bredda oss ytterligare för att utmana både svenska och internationella byråer, säger Peter Algebäck.

Rekyl är baserad i Borås och har i dagsläget 25 anställda. På kundlistan finns bland annat KappAhl, Bonnierförlagen, Viametrics och Citroën. I och med köpet av Born tillkommer även deras kunder.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

RekylPeter Algebäck

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.