Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Relevans inleder danskt partnerskap

Publicerad: 12 juli 2013, 09:32

Berth Lindén, vd på Relevans.

Relevans inleder ett formellt samarbete med Kompas Kommunikation i Köpenhamn, rapporterar danska Markedsföring. Målet är att bygga ett samlat nordiskt erbjudande.


Ämnen i artikeln:

Relevans

Relevans reklambyrå i Helsingborg är specialiserade på kommunikation inom läkemedel och hälsa. En av byråns största kunder är Astellas Pharma, som också anlitar den danska pr- och kommunikationsbyrån Kompas.  

Nu väljer de båda byråerna att bilda ett formellt samarbete. Syftet är att bygga ett starkare nordiskt erbjudande med kompetens inom de olika marknaderna.  
– Det är viktigt med kunskap om de olika marknaderna. Exempelvis är Danmark och Sverige är väldigt olika vad gäller regler och möjligheter inom vården. Därför står vi starkare tillsammans än var för sig, säger Berth Lindén, vd på Relevans, till Markedsforing.dk.  

Thomas Hartvig som är vd på Kompas tillägger att kunder i allt högre utsträckning efterfrågar kompetens som sträcker sig över landsgränserna.
– Efter goda och gemensamma resultat för Astellas i Norden ser vi fram emot ett mer fast samarbete med Relevans, säger han till Markedsforing.dk.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Relevans

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.