Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Remake av Leila K:s hitlåt "Electric" i kampanj för Volkswagens elbilar

Publicerad: 1 februari 2019, 14:14

Med en klassisk Leila K-låt vill Volkswagen visa på "kraften i en elbil".


Ämnen i artikeln:

Nord DDBReklamVolkswagen

Den svenska elektropunkaren Rein har gjort en remake av Leila K:s hitlåt Electric som ska användas i en kampanj för Volkswagens elbilar.

Kampanjen, som är framtagen av NORD DDB, består av låten, som även släpps på Spotify, en musikvideo och en reklamfilm som visas digitalt och på tv. Produktionsbolaget är Aspekt.

Musikvideon, som ska visas i sin helhet på TV4 som ett reklaminslag, kretsar kring "kraften i en elbil" medan de tre reklamfilmerna visar hur en ett elbilsbatteri kan driva exempelvis en rockkonsert.

–Vi ville prata om vilken kraft ett bilbatteri egentligen har, Kilowattimmar säger inte så mycket för de flesta. Vi valde därför att istället illustrera vad man faktiskt kan göra med ett bilbatteri som till exempel att driva en mäktig rockkonsert, vi har jobbat utifrån det genomgående i kampanjen, säger Maja Björklén, Client Director på NORD DDB, i ett pressmeddelande.

Låten produceras av Joakim Åhlund och Tony Senghore.

Ämnen i artikeln:

Nord DDBReklamVolkswagen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.