Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reseledaren flyttar in i mobilen

Publicerad: 30 juni 2014, 15:33

Fritidsresor introducerar appen "Min Semester" – som är en reseledare för samtliga resenärer. Här ska man kunna kontakta guiderna redan två veckor före avresan.


Ämnen i artikeln:

Fritidsresor

Tanken är att samla all reseinformation på ett ställe eftersom man har sett ett stadigt ökande behov av att kunna kontakta lokala reseledare eller säljare.

- Detta är nästa steg i vår serviceutveckling. Våra reseledare har gjort en digital resa från IRL till telefon, mobil, on-line och nu via en App, säger Jim Hofverberg på Fritidsresors informationsavdelning i en kommentar.

Inloggning sker med bokningsnummer och mobilnummer eller e-post.
Appen ger tillgång till en rad funktioner – flera utan att man behöver uppkopplad mot Internet.

Appen gör exempelvis att man kan kommunicera med reseledarna på resmålet redan två veckor före avresan, men man kan också få information om det lokala vädret samt väderstatistik .

Den första versionen är dock inte tillgänglig för resenärer som endast har bokat en flygstol, ett ospecificerat hotell eller olika former av specialresor.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Fritidsresor

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.