Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Resuméchefens avbön efter 100-wattaren: ”Förlåt, Nord DDB”

Publicerad: 30 november 2018, 09:21

Mathias Kallio är affärsområdeschef på Resumé och Dagens Media.

Under 100-wattaren påstod Resumés affärsområdeschef Mathias Kallio att Nord DDB aldrig vunnit någon 100-wattare. Nu gör han avbön i ett öppet brev till byrån.


Ämnen i artikeln:

Reklambyråer100-wattarenResumé InsiktNord DDBMathias Kallio

Hej Nord DDB, det är tur att det inte är jag som skriver i Resumé Insikt.

I går var det 100-wattaren i ett fullsatt Blå Hallen i Stockholms Stadshus. Som representant för Resumé Insikt - vårt fördjupande prenumererade analysbrev påstod jag från scenen att DDB aldrig vunnit några 100-wattare.

Snällt sagt är det att betrakta som alternativa fakta. DDB har ju bland annat tagit storslam för Försvarsmakten. I år hamnade de på andra plats totalt sett med 400 watt.

Julia Lundin och Yasmine Winberg, våra duktiga redaktörer på Resumé Insikt, hade aldrig gjort ett sådant felsteg och det är tur för oss att jag inte skriver utan gör annat.

Jag vill be om ursäkt till Nord DDB och alla ni andra på plats för mitt snedsteg genom att bjuda på tre månader gratis av Resumé Insikt här – garanterat fritt från innehåll av mig.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.