Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rewir byter vd

Publicerad: 22 september 2014, 07:14

Anne Årneby, till vänster ersätts av Johannes Bergh.

Anne Årneby ut – Johannes Bergh in. Intellecta-ägda varumärkesbyrån Rewir byter vd.


Ämnen i artikeln:

RewirYann BlandyAnne Årneby

Anne Årneby lämnar Intellecta-koncernen helt. Ny vd för Rewir blir Johannes Bergh, senast chief brand officer i koncernledningen på Flir Systems. Han tillträder vd-jobbet på Rewir 1 oktober.

–Annes uppdrag var att driva en strategisk förändringsresa. Bolaget har under hennes ledning både utvecklat Rewirs erbjudande och renodlat Rewir, genom bland annat avknoppningarna av Wow by Rewir och Unreel, säger Intellectas vd Yann Blandy i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag vill ta detta tillfälle att tacka Anne Årneby för hennes insatser för både Rewir och för hennes bidrag i den strategiska utvecklingen av Intellecta-koncernen som helhet.

Johannes Bergh är 45 år och har även ett förflutet som vice vd på  Hall & Cederqvist och som vd och grundare på Cole, Rusell & Pryce. Han har även varit drivande i några start-ups, som bland annat Kurppa Hosk som partner och grundare. Han är också styrelseordförande i arkitektbyrån CoDesign.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.