Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rewir värvar konkurrentens vd

Publicerad: 6 september 2010, 13:51

Varumärkesbyrån Rewir värvar tungt. Senaste tillskottet till designavdelningen: Robert Axner, tidigare projektledare och vd på Happy Forsman & Bodenfors.


Ämnen i artikeln:

Rewir

Robert Axner. Foto: Resumé.

Robert Axner blir senior projektledare på Rewir – byrån som tidigare värvat sju personer hittills i år.

– Robert har lång och bred erfarenhet av strategisk design och blir en stor tillgång när vi ska göra Rewir lika starka på design som på varumärkesstrategi, säger Joakim Jerring, creative director på Rewir, i en kommentar.

Robert Axner hämtas från vd-posten på Happy Forsman & Bodenfors. Hans meritlista består bland annat av guld i Cannes Lions och ett flertal priser i Clio Awards, Eurobest, One Show och Kolla. Han har även ett förflutet på JVD – Jacobson Vellinga Design, Ogilvy och Gramma.

– Efter nästan fyra fantastiskt givande år på Happy F&B längtade jag tillbaka till Stockholm. Efter att ha tittat närmare på design- och varumärkesbyråerna i Stockholm kändes Rewir helt rätt. Våra diskussioner visade också att vi har en samstämmig syn på varumärkesfrågor och framtida möjligheter. En redan bra byrå ska nu bli ännu bättre, säger Robert Axner.

17 av Rewirs 40 medarbetere arbetar på designavdelningen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Rewir

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.