Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rica Hotels på elefantjakt

Publicerad: 7 januari 2011, 13:18

Rica Hotels går ut i en CSR kampanj, i samarbete med WWF och reser till Kamerun för att skydda elefanter. Bakom kampanjen står Berntzon Bylund.


Ämnen i artikeln:

Rica HotelsBerntzon Bylund

Världsnaturfonden WWF bedriver sedan många år ett arbete för att rädda den afrikanska skogselefanten, bland annat genom att kartlägga dess rörelsemönster med hjälp av GPS. Nu går Rica Hotels ut i en CSR- kampanj och finansierar arbetet med att spåra ytterligare en elefant i Mount Cameroon National Park.

– Som miljövårdsprojekt är WWFs elefantprojekt i Kamerun ett lysande exempel på hur man aktivt kan bidra till att skydda både djur och natur, säger Fredrik Utheim, VD för Rica Hotels i Sverige och ledamot i styrelsen för Ricafonden, i ett pressmeddelande.

I maj, 2010, anställdes Christine Segerdahl som marknadskoordinator på Rica Hotels  och det är också hon som ska följda med på resan till Kamerun, där hon ska blogga om sina upplevelser, samt rapportera via Facebook och Twitter.

Här är bloggen.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Rica HotelsBerntzon Bylund

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.