Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rickard Villard lämnar Lowe Brindfors

Publicerad: 15 april 2014, 10:39

Rickard Villard.

Rickard Villard lämnar Lowe Brindfors där han på senare tid varit Executive Creative Director. Han slutar till sommaren.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsAnnette Gårdö

Rickard Villard har arbetat på Lowe Brindfors i tio år. Det är han och vd:n Annette Gårdö som tagit den tidigare illa tilltygade byrån igenom stålbadet.

Byrån har två nomineringar i årets upplaga av Guldägget.

– Det är ett stort och emotionellt beslut och jag kommer verkligen sakna alla fina människor som har gett mig så mycket, både på ett professionellt och personligt plan. Men efter tio fantastiska år det dags att klippa navelsträngen och flytta hemifrån, säger han i ett pressmeddelande.

Rickard Villard vill göra något annat för första gången sedan han gick ut Berghs.

– Det är en ny och spännande värld utanför Brindfors väggar som jag är nyfiken på att upptäcka, men jag vill samtidigt inte springa in i någonting nytt. Först vill jag se till att det blir bästa tänkbara avslut med Lowe Brindfors. Efter det kommer jag istället springa in i min frus och mina två döttrars armar – och en skön sommar, säger Rickard Villard.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.