Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rivstart för ny pr-byrå

Publicerad: 19 april 2011, 14:09

Nya pr-byrån Hart Persson har gått starkt i starten. Många kunder har trillat in och nu söker man nytt folk.


Åsa Hart och André Persson.

Pr-byrån Hart Persson startade verksamheten vid nyår med parollen ”Släpp lite på kontrollen, ta lite positioner och våga ha åsikter”. Nu har byrån fått in kunder som Anderson Pocket, Basset, Polar Music Prize, Relacom och Temabo.

Åsa Hart kom från en tjänst som marknads- och pr-ansvarig på Bostad Stockholm och har tidigare varit vice vd för Bite Communications – en byrå som hon var med och startade 2002. Hon har jobbat i pr-branschen i tio år.

André Persson  har också varit i pår-branschen i drygt ett decennium och arbetat på en rad olika byråer. Han har även arbetat på bland annat InformationsCompagniet, samt på it-företag som Atea och Microsoft.

Såväl Åsa Hart som André Persson har arbetat mycket med it- och teknik och B2B.

– Uppdragen vi har och har haft varierar oerhört mycket. Det handlar om allt från rent operativa arbeten till medieträningar och trendanalyser, det sista för övrigt ett område där vi nu får en del förfrågningar. Bok- och förlags-pr är ett annat område där vi ser spännande tillväxtmöjligheter, säger Åsa Hart.

Hart Persson har fler kunder på gång, främst inom it, public affairs och telekom. Det gör att de båda behöver medarbetare.

Hade ni trott att det skulle gå så här bra direkt?
– Vi hade planerat för en stark tillväxt, men man kan ju aldrig veta, men det är väldigt positivt att det går så bra. Det är goda tider och vi har ett erbjudande som fungerar bra. Vi vill utbilda företag inom pr. Ringjobbet kan de göra själva, vi jobbar med förarbetet så att de kan stå väl rustade, säger Åsa Hart.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.