Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Robyn säljer sin statusrad

Publicerad: 29 november 2011, 13:39

Robyn, Gudrun Schyman och Miss Li är dragplåster i Kvinna till Kvinnas nya Facebook-kampanj. Genom att upplåta sin statusuppdatering till organisationen skänker man 1 krona till utsatta kvinnor i världen. Bakom kampanjen står Garbergs i samarbete med produktionsbolaget Sticky Beat.


Ämnen i artikeln:

RobynGarbergsSticky BeatGudrun Schyman

Garbergs och Sticky Beat gör uppdraget pro bono. Istället går en krona för varje person som upplåter sin statusuppdatering till utsatta kvinnor i världen.

– Vår förhoppning är att 100 000 personer ska låta oss använda sin statusuppdatering på facebook för att nå ut. På så sätt kan vi använda vår reklambudget på 100 000 kr till faktiska insatser istället för på reklam, säger Christina Hagner, kommunikationschef på Kvinna till Kvinna, i en pressrelease.

De första att sälja sina statusuppdateringar är Robyn, Gudrun Schyman och Miss Li. Med hjälp av dem hoppas man nu att kampanjen ska sprida sig till bloggare, via facebook och andra sociala medier.

Här kan du kolla in kampanjens Facebook-sida.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.