Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Robyn talar ut om nya Volvo-kampanjen

Publicerad: 24 april 2014, 12:31

Robyn tar över efter Zlatan i #madebysweden.

Foto: Bild från den kommande kampanjen.

Efter Zlatan kommer Robyn. Nu tar den svenska popstjärnan bladet från munnen och berättar om nästa del i #madebysweden-konceptet med Volvo. – Jag gillar Volvo. Jag gillar vad de står för, säger Robyn till DN.


Ämnen i artikeln:

#madebyswedenRobynVolvo PersonvagnarForsman & BodenforsF&B

Det har avslöjats tidigare – för DN bekräftar nu Volvo Personbilar det nya samarbetet med Robyn som en fortsättning av den hyllade #madebysweden-kampanjen med Zlatan Ibrahimovic, gjord av Forsman & Bodenfors.

– Nu skriver vi nästa kapitel av "Made by Sweden" tillsammans med vår  svenska superstjärna Robyn. I fokus står Volvo Cars största  miljösatsning någonsin som innebär att vi har 33 miljöbilar på den  svenska marknaden från och med 2015 års modeller, säger Anders  Gustafsson, vd Volvo Personbilar Sverige, till DN.

I DN:s magasin Lördag kommer reportern Hanna Fahl denna vecka att ha en lång intervju med Robyn, där hon bland annat får frågan varför hon valt att ställa upp i reklamfilmen.

– Det är en bra fråga. Jag gillar Volvo. Jag gillar vad de står för. Att  det är ett svenskt företag som till exempel uppfann trepunktsbältet men  inte registrerade patentet eftersom de visste att det skulle leda till  att färre människor använde ett bättre säkerhetsbälte. Sådana grejer.  Det här är reklam för en miljösatsning som är ganska bred, och efter att  ha gjort en massa research har jag förstått att det verkligen kan göra  skillnad, säger Robyn till DN.

Filmen med Robyn regisseras av hennes fästman Max Vitali. Premiären äger rum den 2 maj.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.