Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Roligt med en nordisk roll”

Publicerad: 3 februari 2014, 07:47

Anneli Sundström.

Foto: Pressbild.

Anneli Sundström går in som ny kommunikationsdirektör för banken Citigroups Norden-verksamhet. Anneli Sundström kommer närmast från en roll som informationschef på Rese- och Turistnäringen i Sverige, RTS.


– Anneli har en gedigen bakgrund inom intern och extern kommunikation på  den nordiska marknaden. Detta kommer att vara till stor nytta för  Citigroup som fortsätter att positionera sig starkt i Norden, säger  Eirik Winter, Nordenchef för Citigroup i en kommentar.

Anneli Sundström har tidigare arbetat som pr-konsult, journalist och som kommunikationsdirektör.

–  Det känns riktigt roligt att vara tillbaka i en nordisk roll, nu i ett  globalt bolag, där jag får möjligheten att arbeta med finansbranschen  från insidan. Jag är även glad över att Citigroup har ett starkt socialt  engagemang som jag ser fram emot att vidareutveckla, säger Anneli  Sundström i en kommentar.

Hon blir också en del av den nordiska ledningsgruppen för Citigroup.

Banken har funnits i över 200 år och är en bank med 250 000 anställda, har 200 miljoner kunder och verksamhet i 160 länder.

Citigroup har funnits i Norden sedan 1970-talet.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.