Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

S-kampanjer nominerade i Reed Awards

Publicerad: 13 januari 2015, 14:33

Socialdemokraterna har tillsammans med Reform Act fått tre nomineringar i Reed Awards för sina politiska kampanjer under supervalåret.


Ämnen i artikeln:

Nina WadensjöReform ActSocialdemokraterna

Tre av Socialdemokraternas kampanjer som tagits fram i samarbete med kampanjbyrån Reform Act har nominerats till den internationella tävlingen för politiska kampanjer – ”Reed Awards”.

Kampanjerna har möjlighet att kamma hem pris i tävlingens internationella kategorier för bästa kampanj, bästa webb-video och bästa tv-reklam.

– Vi valde medvetet att satsa stort på digital mobilisering under både Europaparlamentsvalet och riksdagsvalet. Därför känns det jätteroligt att vårt arbete nu uppmärksammas internationellt, säger socialdemokraternas kommunikationschef Nina Wadensjö, i ett pressmeddelande.

Vinnarna, som utses i Las Vegas den 22-23 januari, kommer att uppmärksammas i kommande nummer av Campaign and Elections.

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.