Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

S släpper valfilm om välfärden

Publicerad: 30 juli 2014, 06:39

Bild från filmen.

Socialdemokraterna släpper en ny valfilm om välfärden. – Med filmen vill vi sätta dagordningen för valrörelsen. Valet handlar om jobben, skolan samt vården och omsorgen, säger Socialdemokraternas valledare Jan Larsson.


Ämnen i artikeln:

Jan LarssonSocialdemokraterna

Socialdemokraterna fokuserar på välfärdsfrågor i kommunikationen inför valet. Prtiet vill visa hur illa det är ställt och hur mycket bättre det kan bli vid ett regeringsskifte.

– Man kan inte säga allt med 45 sekunders reklamfilm, så vi har valt att göra en film om problem som många människor upplever i sin vardag. De politiska åtgärderna för att förbättra äldreomsorgen kommer vi belysa på många olika sätt under valrörelsen, säger Jan Larsson och fortsätter:

– Det viktiga för oss var att ta fram en film som verkligen berör och som har en egen berättelse - som blir ett exempel på hela samhällets utveckling. Vi skildrar händelser ur människors vardag som jag tror att många kan känna igen sig i.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.