Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Så blir Yves Rochers första svenska reklamfilm

Publicerad: 2 december 2014, 10:03

Skönhetsjätten Yves Rocher är sponsor av Sjuans satsning "She´s got the look" och nu kör företaget igång sin första reklamfilm i svensk tv. Den röda tråden är den starka passionen för skönhet från växtriket.


Ämnen i artikeln:

Sjuan

Filmen tar med mottagaren till Yves Rochers ursprung i La Gacilly i Bretagne, där verksamheten startade 1959.

Reklamfilmen körs i anslutning till Sjuans realityprogram, där kvinnor över 35 år tävlar om ett modellkontrakt.

Filmen premiärvisas i morgon.
– Vår vision är att erbjuda skönhet från växtriket till alla kvinnor, i alla åldrar. Genom att kliva in i TV-rutan vill vi att skönhetsintresserade kvinnor ska veta att vi finns och hur passionerade vi är för äkthet och naturliga och hållbara skönhetsprodukter, säger Sara Betram, pr-chef på Yves Rocher i en kommentar.

Reklamfilmen är producerad av Person.
- Yves Rocher har ett unikt erbjudande. Alla deras produkter görs av ingredienser från växtriket, till stor del från Bretagne där tillverkningen också sker. Det var en spännande utmaning att på kort tid berätta en så innehållsrik historia, säger Christian Callert, creative director på Persson i en kommentar.

Yves Rocher grundades 1959 och dess 700 produkter används av mer än 30 miljoner kvinnor i över 90 länder. Norden-verksamheten leds från huvudkontoret i Helsingborg.

Produkterna erbjuds via postorder, webb och ett 20-tal butiker.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Sjuan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.