Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Så firar Norrlands Guld Fotbolls-EM

Publicerad: 8 juni 2016, 12:05

Johan Mjällby i Norrlands Gulds reklamfilm.

Ölmärket Norrlands Guld är officiell partner till herrlandslaget i fotboll. Inför EM släpper de en serie filmer med bland annat den tidigare stjärnan Johan Mjällby.


Ämnen i artikeln:

Fotbolls-EMNorrlands GuldÅkestam HolstReklamfilm

Norrlands Guld har redan hunnit anordna en egen presskonferens inför Fotbolls-EM med Soran Ismail. Nu drar kampanjen "Tillsammans tar vi Guld" igång på bred front med en rad aktiviteter.
– Vi har varit officiell partner till svenska herrlandslaget i fotboll sedan 2010, och jobbat med svensk elitfotboll sedan 2006. Under de åren har vi arbetet med en rad olika aktiviteter för fansen vid landskamper, kvalmatcher och mästerskap. I år skruvar vi upp det ytterligare en nivå då våra fans är i fokus för hela vår aktivering under fotbolls-EM, oavsett om den följs från soffan eller på plats i Frankrike, säger Stefan Santos, marknadschef för öl på Spendrup Bryggeri i en kommentar.

Denna vecka släpps åtta kortfilmer i TV och digitala kanaler med teman som dödens grupp, hat-trick och vad kontring egentligen betyder. Bland annat flimrar den tidigare försvarsspelaren Johan Mjällby förbi.

Byrån som ligger bakom är Åkestam Holst i samarbete med produktionsbolaget FLX. Övriga inblandade byråer är Håkanson United, Starcom, Content Innovation, One Motion och FLB Europa.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.