onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Så firar svenska vinnarna i Miami

Publicerad: 10 april 2014, 09:10

Filip Nilsson skickar en bild på vinnargängets poolhäng.

Forsman & Bodenfors och Folke Film firar hårt i Miami efter historiska utmärkelser i Art Directors Club Award i Miami i natt. – Just nu försöker vi gruppera oss för att i soluppgången köra jetski ihop med Forsman & Bodenfors, säger Filip Nilsson på Folke Film till Resumé.

Ämnen i artikeln:

Folke filmFilip NilssonForsman & BodenforsF&B

MH

Magnus Helander


Resumé rapporterade i morse om de enorma svenska framgångarna i den prestigefyllda reklamtävlingen Art Directors Club Award i Miami.

F&B vann sju guld för ”Volvo Live Test” och dessutom det finaste priset, ”svarta kuben”, och blev historisk genom att  som första byrån någonsin bli årets interaktiva byrå och årets  reklambyrå.

Produktionsbolaget Folke Film, som jobbat ihop med F&B och Volvo Trucks, utsågs till årets produktionsbolag.

Det är en historisk natt då vi som svenskt produktionsbolag vinner ett pris för vår Volvo Trucks filmer.

– Det har aldrig hänt och kommer aldrig hända igen att ett svenskt produktionsbolag bolag vinner Årets produktionsbolag i ADC. Detta bekräftar att vi är ett bolag som kan producera dom bästa och största jobben globalt, säger en glädjerusig Filip Nilsson på Folke Film, på plats i Miami.

Han festade i poolen med kollegerna, och firandet fortsätter:

– Just nu försöker vi gruppera oss för att i soluppgången köra jetski ihop med Forsman & Bodenfors. Om allt går vägen kommer producent Joi Persson dirigera oss in i en delta-formation som tar oss till Kuba om ett par timmar, ha ha. Allt går enligt planen så att säga.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev