Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Så hånas Alliansens film till Ebba Busch Thor

Publicerad: 27 april 2015, 09:24

Annie Lööf, Anna Kinberg Batra och Jan BJörklund.

Foto: Bild ur filmen.

Alliansledarna hälsar KD:s nya partiledare Ebba busch Thor välkommen med en video i sociala medier. Inslaget har hånats friskt i helgen.


Ämnen i artikeln:

Jan BjörklundAnnie LööfAnna Kinberg BatraAlliansen

I lördags valdes Ebba Busch Thor formellt till Kristdemokraternas nya partiledare. De övriga Alliansledarna – Annie Lööf (C), Anna Kinberg Batra (M) och Jan Björklund (FP) kunde inte närvara vid ceremonin. Istället spelade de in en videohälsning till henne som publicerades på Youtube och Facebook.

Centerledaren Annie Lööf säger bland annat att Alliansen är "lite som en familj: "Ibland är det lite smågnabb, men för det mesta har vi väldigt roligt".

Videon har mottagits med blandade reaktioner, men med en övervikt på hånande kommentarer. Nyheter24 skriver att det "kan vara den stelaste film som Sverige skådat sedan prinsessan Madeleine och Chris O'Neills tihi-iga förlovningsvideo".

På Annie Lööfs Facebook-sida finns det också gott om skämt i stil med "Den här filmen var lite ehh.... pinig" och "Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta". Andra är mer positiva till tilltaget. "Ja det var ett väldigt trevligt inslag!" skriver en användare.

Vad tycker du själv? Se filmen här:

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.