Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Så mobiliserar AIK sina supportrar

Publicerad: 12 Mars 2015, 12:20

Årets AIK-kampanj.

Lagom till den allsvenska premiären mobiliserar AIK stödet från alla som håller på klubben. Årets paroll lyder "För AIK".


Ämnen i artikeln:

AIKAllsvenskan

Den 6 april har AIK hemmapremiär i Allsvenskan när de möter Halmstad. Men redan 20 mars uppmanar klubben sina supportar att samlas vid Stureplan för att göra ett avstamp inför säsongen. "Rekomenderad klädsel är svart" heter det i ett pressmeddelande.

– När det gäller passion kan ingen slå oss. Det är det som är unikt med klubben och vad vi vill lyfta fram med den här kampanjen, säger Patrik Sundberg, initiativtagare och talesperson.

Årets kampanjtema är "För AIK". Tanken är att mobilisera alla som på olika sätt stödjer klubben. Alltifrån knattetränare till matchvärdar och tifomakare. Bakom kampanjen står en grupp hängivna kommunikatörer.

– Vi har inte bara flest supportrar i Sverige, utan också de i särklass mest engagerade. Det är en helt otrolig kraft som vi vill hjälpa till att lyfta fram ännu mer, säger Niklas Nestlander, marknadschef på AIK Fotboll.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

AIKAllsvenskan

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.