Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Så mycket bättre-sponsor gör verklighet av musikerdröm

Publicerad: 25 oktober 2013, 13:16

Spar- och pensionsbolaget SPP sponsrar TV4-succén Så mycket bättre i höst, där bland annat Agnes, Lill Lindfors och Ebbot Lundberg delta. SPP kör parallellt kampanjen ”Livet kan bli så mycket bättre” i samarbete med M&C Saatchi. Här hjälper man sångaren i Vindstyrka 12 att få uppleva sina drömmar och få det ”så mycket bättre”.


Ämnen i artikeln:

Så mycket bättreTV4M&C SaatchiSPP

Så mycket bättre-premiären för 2013 drar igång på lördag.  SPP är en av TV4-programmets sponsorer.

I samma veva går SPP upp med kampanjen ”Livet kan bli så mycket bättre”.

Filmen är en del av en större kampanj som löper under hela programserien.

–  Istället för att skapa en traditionell kampanj så valde vi att göra  livet så mycket bättre på riktigt för Jon Lyster, en okänd musiktalang i  Göteborg, säger Pino Roscigno, marknadschef på SPP i en kommentar.

Jon  Lyster bor i Göteborg och är sångare i bandet Vindstyrka 12. Han har  dock aldrig lyckats med att slå igenom på allvar.

SPP ordnade så att Jon  Lyster fick en spelning på klubben ”Sticky Fingers” i Göteborg och bjöd  in några hundra personer.

I filmen och till tonerna av låten ”Början  för nån” får man en inblick i Jon Lysters drömmar samt följa resan fram  till spelningen.

– Det finns en fantastisk värme i ”Så mycket  bättre”. Det är ett program som är väldigt inkluderande och som ligger  väl i linje med vårt varumärke, säger Carolina Ståhlgren,  varumärkesansvarig på SPP i en kommentar.

På kampanjsiten kan man enkelt kolla om man är kund hos SPP. Där finns också en utökad version av filmen. För varje koll så skänker SPP en krona till sitt stipendium "Klart du kan".

Jon Lyster har också tecknat ett avtal med med Universal Music och hans låt "Början för nån" finns tillgänglig på Spotify.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.