Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Så ska Salong Betong rädda resetabbarna

Publicerad: 18 maj 2015, 12:44

Berghsstudenterna

Foto: Pressbild

I slutet på veckan gör den omtalade tatueringsstudion Salong Betong ett nedslag på Berghs slutstställning. Besöket är en del av det kommunikationskoncept som en grupp studenter från Berghs School of Communication skapat för X-change.


Ämnen i artikeln:

Berghs School of Communication

Uppdraget som gavs till Berghsstudenterna var att ta fram förslag på ett nytt kommunikationskoncept för valutaväxelföretaget X-change. Resultatet blev något som kom att kallas "X-change for better".

–Vi har alla gjort bort oss någon gång på semestern, och vi vet att alla småmissar blir stora problem när man befinner sig utomlands, säger Linnea Ekegren, student på Berghs School of Communication.

Ett exempel på en vanlig resetabbe är resenärer som kommer hem med en tatuering som inte var helt genomtänkt. Torsdagen den 21 maj, på Berghs School of Communications slututställning, kommer därför besökarna att kunna tatuera över en gammal tatuering eller göra en helt ny. Dörrarna till en pop-up tatueringsstudio slås upp – och där finns Erik Veas från Salong Betong för att hjälpa till att fixa resetabbarna.

–Det är kul att få vistas i dessa sammanhang där olika sorters kommunikation får mötas. Vi vill nå ut till alla slags människor och ser fram emot samarbetet under slututställningen med X-change, säger Erik Veas, konstnär på Salong Betong.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.