måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Så ska tvångsvården locka nya medarbetare

Publicerad: 13 mars 2018, 12:34

Efter en allt högre efterfrågan ger sig Statens institutionsstyrelse, SiS, ut i en stor rekryteringskampanj i 30 svenska städer.

Ämnen i artikeln:

Reklam

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


I ett pressmeddelande beskriver Statens institutionsstyrelse, SiS, sig själva som den "osynliga myndigheten". Myndigheten ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård och sluten ungdomsvård för människor med allvarliga psykosociala problem.

Den senaste tiden har myndigheten haft en allt högre efterfrågan efter dess tjänster och behöver därför rekrytera ny personal. Därför väljer man att gå ut i en stor rekryteringskampanj. Kampanjen kommer att gå utomhus i ett 30-tal svenska städer samt i sociala medier, kommunikationskonceptet är framtaget av Universum Brand Evolution.

"I takt med att myndigheten växer och öppnar fler platser blir det allt viktigare för SiS att visa upp sig som myndighet och en plats för förändring. En plats där flickor och pojkar, kvinnor och män får goda förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet." skriver SiS i ett pressmeddelande.

Bilderna till kampanjerna är tagna av fotografen Elisabeth Ohlson Wallin, känd för bland annat utställningen Ecce Homo.

– Efterfrågan på våra platser blir allt större och det känns angeläget och spännande att visa upp oss som den viktiga och attraktiva arbetsgivare vi är. Vårt mål är att bli det självklara valet när det gäller arbete inom social sektor, säger SiS kommunikationsdirektör Christer Pedersen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev