Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Säljprofilens reklamdebut

Publicerad: 16 januari 2013, 12:08

PSP Medias vd Peter Paunovic har under en längre tid varit lärare i säljkunskap vid Akademi Båstad. När det var dags för skolan att göra en reklamfilm föll valet på honom.


Ämnen i artikeln:

Peter Paunovic

I Akademi Båstads reklamfilm spelar Peter Paunovic chefen som håller i en anställningsintervju. Valet föll på PSP Medias vd efter att inhouseteamet bakom produktionen hade sett honom figurera i olika filmklipp på Entreprenör24.

– De hittade kanske någon form av talang, säger Peter Paunovic till Resumé.

Vad har du fått för reaktioner?
– De har varit väldigt positiva. Många har frågat i fall jag tappar trovärdighet, men eftersom jag jobbar med försäljning och rekrytering så tycker jag inte det är något problem.

Är du själv nöjd med resultatet?
– Definitivt, jag tycker att det var ett väldigt kul projekt. Även om själva filmandet tar mycket längre tid än man kan föreställa sig.

Normalt undervisar Peter Paunovic i säljkunskap på Akademi Båstad för att träna eleverna i säljprocessen. Med honom i filmen finns nya och gamla elever på skolan. Filmen är producerad av Wahlgren Media.

Hur mycket frihet fick du under inspelningen?
– Jag fick ganska mycket frihet. Det måste finnas en glimt i ögat när det kommer till sälj, annars blir det trist och platt.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Peter Paunovic

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.