Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Salla och Ametist väljer Pantameras hiphopstjärna

Publicerad: 18 mars 2013, 15:58

The Ark, Caroline af Ugglas, Familjen, Movits och Pugh har redan deltagit i reklamfilmerna på temat ”att återvinna är en hit” som syftar till att få svenska folket att panta ännu mer. Nu finns det chans för en ny, hittills oupptäckt, stjärna att bli nästa Pantamera-artist.


Ämnen i artikeln:

PantameraGranath Havas WorldwideAmetist Azordegan

Likt tidigare år skapar de tävlande en låt som de laddar upp för att fiska publikens röster. Men den här gången har vi också jury osm utser vinnaren.

En jury med inte helt okända namn i hiphopkretsar: Ametist Azordegan och Salla Salazar.

– De är riktiga gurus inom hip-hopen. De står för hög trovärdighet och är väldigt kunniga. Vi är jätteglada att de tackade ja. De lyfter hela tävlingen till en professionell nivå, säger Göran Berggard projektledare på Granath Havasww och fortsätter:

– Precis som tidigare går det ut på att återvinna ”Pantamera-låten” (Guantanamera) och göra sin egen version. Den här gången är temat hiphop, och det ligger ju i hiphopens natur att återvinna. Vinnaren blir stjärna i Pantameras nästa reklamfilm, säger Göran Berggard, projektledare på Granath Havasww.

Vinnaren får sedan sin låt producerad av Salla och Masse på legendariska Redline Records i Norsborg. Till låten görs en musikvideo regisserad av Måns Nyman, som ligger bakom flera musikvideos med Sveriges hiphopelit. Videon blir slutligen en rikstäckande reklamfilm för Pantamera.  

– Reklam är ett av många verktyg i vårt arbete för att öka återvinningen. Vi vill få så många som möjligt att engagera sig. Att återvinna är en hit handlar i grunden om de miljövinster man gör genom att återvinna burkar och PET-flaskor. Idag återvinns omkring nio av tio burkar och PET-flaskor, men vår vision är att allt som säljs ska återvinnas, säger Katarina Lundell.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.