Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Salming till Unibet

Publicerad: 22 oktober 2009, 13:43

Han var nyliigen aktuell som tävlande i TV3:s Superstars. Nu blir hockeylegendaren Börje Salming affischnamn för spelbolaget Unibet. – Fantastiskt kul, säger marknadschefen Andreas Slätt till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

UnibetBörje Salming

Börje Salming. Foto: Julie Nilsson.

Unibet har Glenn Hysén på fotbollssidan – nu har man även rekryterat en gammal storstjärna på hockeyområdet.

Börje Salming blir Unibets hockeyprofil och ”ambassadör”. Avtalet gäller resten av 2009 och hela 2010.

– Jag går alltid in med hundra procent i allt jag gör. Hockey är en viktig del i mitt liv och det ska bli otroligt kul att få ingå i Unibets lag, säger Börje Salming i en kommentar.

Unibets marknadschef Andreas Slätt gläds över värvningen:

– Det som är extra kul är att Börje är så oerhört noggrann vilka han samarbetar med. Han räknas till en av de främsta ishockeyspelarna genom tiderna. Vi är såklart enormt glada över samarbetet. Börje är självskriven i vår förstafemma. Alla våra hockeyintresserade kunder har en extra spännande säsong att se fram emot.

Salming tror på HV71 den här säsongen i elitserien,

 — Mitt tips var en uppgörelse mellan Frölunda, HV 71 och Linköping. Det är många matcher kvar, men HV 71 ser starka ut. Norrlandslagen får det tufft i år, även om Skellefteå har överraskat hittills, säger Börje Salming.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

UnibetBörje Salming

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.