Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Samir Badran och hans pappa på biljakt i Blockets reklamfilm

Publicerad: 3 juli 2018, 07:30

Foto: Pressbild

Efter att Regina Lund förmedlat en bil till en avliden köpares ande, är Samir Badran näst på tur i Blockets annonsserie "Bakom varje Blocketannons finns en berättelse".


Ämnen i artikeln:

ReklamKampanjSamir BadranBlocket

I mockumentär stil porträtteras kändisar och deras berättelser inför sina blocketköp. Tidigare har Björn Ranelid köpt en "kopparröd dröm" i form av en begagnad jaguar, Kikki Danielsson en spansk el-cykel och Regina Lund har förmedlat en bil till en avliden köpares ande.

Nu är det dags för Samir Badran och hans pappa, Ahmad Badran, att ge sig ut på biljakt. I reklamfilmen säljer de sin gamla bil och letar ny via Blocket.

– Vi är väldigt glada att Samir och hans pappa är våra nya berättare och ambassadörer. Vi ser fram emot att låta dem underhålla den stora publik som våra filmer attraherat med sin humoristiska och kärleksfulla relation. Samir och Ahmad belyser nöjet i att köpa och sälja begagnat tillsammans med familj och vänner och förhoppningsvis får de alla att tänka på Blocket nästa gång det är dags att byta ut sin gamla bil, säger Cecilia von Krusenstierna, marknadschef på Blocket i en kommentar.

– Både jag och farsan använder Blocket mycket så vi blev jätteglada när Blocket hörde av sig. Jag slänger nästan aldrig prylar, utan säljer alltid vidare eller ger bort till polare och välgörenhet. Min mest intensiva Blocket-period var när jag köpte och sålde mopeder på Blocket under tonåren hemma i Linköping, säger Samir Badran.

Emakina DBG ligger bakom kampanj och koncept.

Samir Badrans biljakt kan du se nedan – och även de tidigare kampanjfilmerna i serien:

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.