Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Samsung anordnar Swype-SM

Publicerad: 11 april 2011, 07:18

Idag startar Samsung Swype-SM, som anordnas tillsammans med the Phone House och Tele2. – Swype är en nytänkande och effektiv snabbskrivfunktion, som tar skrivandet på mobiltelefoner och surfplattor till en helt ny nivå, säger Kalle Olsson, marknadschef på Samsung Electronics i Sverige, i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Tele2SpinnSamsung

Claes Carnefeldt, projektledare på Spinn. Foto: Carina Jäderström.

Tävlingen, som går under namnet ”Ge Sverige fingret!” går ut på att skriva det snabbaste textmeddelandet i mobilen via skrivfunktionen Swype. Finalen går av stapeln den 21 maj och kommer att äga rum på Stureplan där tangentsvepningarna visas live på storbildskärmar.

De åtta bästa tävlandena blir inbjudna till SM-finalen och har en chans att vinna 25 000 kronor och en Samsung Galaxy Tab.

– Swype är en nytänkande och effektiv snabbskrivfunktion, som tar skrivandet på mobiltelefoner och surfplattor till en helt ny nivå. Samsung utmanar den konventionella textinmatningen och vill nu ge alla möjligheten att utmana varandra i Swype-SM, säger Kalle Olsson, marknadschef på Samsung Electronics i Sverige .

Reklambyrån Spinn har fått i uppdrag att ta fram kommunikationen kring Swype-SM.

Claes Carnefeldt, projektledare på Spinn:
– Swype är ett snabbare och roligare sätt att skriva textmeddelanden på. Man drar fingret mellan bokstäverna i stället för att som på traditionellt sätt trycka på tangenterna. Det är en funktion som vi känner inte fått den uppmärksamhet den förtjänar. Därför hoppas vi såklart på stor uppslutning kring Swype-SM.

Arbetsgrupp Spinn:

Christofer Lann, copywriter.
Ulf Öjerbrand, ad.
Markel Ahlenius, ad-assistent.
Claes Carnefeldt, projektledare.
Ann-Charlotte Lindau, produktionsledare.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Tele2SpinnSamsung

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.