Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Samsung Slider: Kolla på rugbymatchen i 32 kilometer i timmen

Publicerad: 9 maj 2016, 08:40

En sittplats på sportevenemanget som går 32 kilometer i timmen – låter det som något för dig? Samsung har nämligen tagit fram en bänk med fyra sittplatser som låter tittaren följa med i matchen precis där det händer.


Ämnen i artikeln:

SamsungStorbritannien

Om du har en sittplats i Samsungs bänk spelar det ingen roll i vilken ända av arenan du sitter. Bänken rör sig nämligen efter spelet, så att du under hela matchen kan vara precis där det är som mest action, skriver Mashable.

Det är fyra lyckliga som får plats i Samsungs bänk under London Sevens rugbymatch på Twickenham stadion senare i maj. I 32 kilometer i timmen kommer bänken åka av och an beroende på var på planen som det händer mest.

För att vara med i utlottningen av en sittplats, som kanske inte är för den åksjuke, måste du ha köpt en samsungprodukt under året och registrera dig på deras sajt. Den här "Samsung Slider", som de kallar den, har redan för två år sedan testats i Australien. Så här kan det se ut i slutet av månaden i Storbritannien:

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

SamsungStorbritannien

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.