Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sandberg Trygg öppnar kontor i New York

Publicerad: 27 oktober 2016, 09:25

Sandberg Trygg tar klivet över Atlanten. Henrik Dubois, vd, byråchefen och Louise Danckward.

B2B-byrån satsar på andra sidan Atlanten med nyckelmedarbetare som flyttar till New York.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerSandberg TryggNew York

FT

Fredrik Thambert


Den Göteborgsbaserade byrån Sandberg Trygg är främst inriktade mot business to business-kunder. Nu sitkar de på att få fäste med sitt koncept i USA. Det nya New York-kontoret kommer att erbjuda både befintliga och nya medarbetare möjligheten att skaffa erfarenheter utanför Sveriges gränser.
– Vi känner oss grymt taggade. Det har gått riktigt bra för oss under många år. Och det senaste året har vi ökat ytterligare. Vi har fått många nya uppdragsgivare och dessutom rekryterat flera duktiga medarbetare. Vi inser att en New York-satsning initialt kommer att kosta både pengar och resurser. Men vi har aldrig varit bättre förberedda än nu, berättar Louise Danckwardt, byråchef på Sandberg Trygg i ett pressmeddelande.

Dock finns det redan från start intresse från byråns kunder.
– Vi kommer bygga kontoret genom att flytta nyckelpersoner från vår befintliga verksamhet. På så sätt bygger vi rätt kultur från start. De flesta av våra uppdragsgivare jobbar internationellt. Så det är naturligt att de är intresserade av att lägga en större del av sin affär hos oss när vi tar steget.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev