tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sandra Beijer – cheerleader för JC

Publicerad: 22 maj 2014, 13:52

Sandra Beijer i JC-kampanjen.

Jeanskedjan JC:s varumärke Crocker har inlett ett samarbete med bloggaren, medieprofilen och tidigare reklamprofilen Sandra Beijer där hon ska designa en cheerleaderinspirerad mini-kollektion i blå denim.

Ämnen i artikeln:

Sandra BeijerWieden+KennedyNina ÅkestamGarbergs

KB

Karl-Johan Byttner


– Att få skapa denim på mitt eget sätt har varit ett drömprojekt. Jag  bär av vana bara klänning eller kjol och har inte burit ett par jeans på  flera år. Vi arbetade länge med att få fram den rätta blå nyansen på  plaggen - jag ville göra någonting annorlunda än de typiska  stuprörsjeansen, säger Sandra Beijer i en kommentar.

Hon inledde karriären på Garbergs efter sin Berghs-utbildning. Hon och Nina Åkestam handplockades av Kirshenbaum, BS+P hösten 2010.

Duon sedan till  Wieden+Kennedy, men efter att Nina Åkestam flyttat hem för att doktorera  på Handelshögskolan valde Sandra Beijer att göra samma sak i början av  förra året.

Hon har parallellt med sin karriär i reklambranschen  drivit bloggen ”Nio till fem” i nio år. Sandra Beijer har också precis  släppt sin debutroman "Det handlar om dig".

– Sandra inspirerar många med sin unika stil  och vackra porträtt av vardagen i sin blogg. Vi tyckte att det var  spännande att se henne göra sin egen tolkning av denim eftersom hon inte  uppfattas som en typisk jeanstjej, säger Eleonore Säll, marknadschef på  JC i en kommentar.

Sandra Beijers kollektion introduceras i utvalda JC-butiker och online i juni. Den  innehåller ett par ankelkorta blåjeans, klockad kjol, en kortare  jeansjacka och en vit t-shirt. Samtliga plagg har broderats med Sandra  Beijers initialer och har dekorativa guldknappar.

JC ingår i den kinesiska företagsgruppen Denim Island Group från och med november 2013.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev