måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sara Haag till Bacon

Publicerad: 20 oktober 2014, 06:48

Sara Haag.

Bacon Stockholm slår till med en namnkunnig rekrytering: regissören Sara Haag och producenten Petra Johansson. – Jag har alltid tyckt att Bacon är ett spännande bolag, säger Haag i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

Sara HaagBacon

FT

Fredrik Thambert


Sedan 2007 har Sara Haag drivit sin verksamhet i eget bolag. Under tiden har hon gjort en lång rad prisbelönta reklamfilmer, liksom tv-produktioner som "Full Patte" och "Pappas Pengar".  

– För mig har kreativitet och förnyelse alltid stått i centrum och jag har många olika projekt igång. Jag har alltid tyckt att Bacon är spännande bolag med en massa bra regissörer så när Ylva hörde av sig tänkte jag att nu är det dags! Bacon är ju dessutom ett internationellt bolag och det ska bli jättekul att vara en del av ett större sammanhang med allt vad det innebär, säger Sara Haag i ett pressmeddelande.

Med henne följer också producenten Petra Johansson som tidigare har jobbat på bland annat Acne och Tre Vänner.

– Jag har länge tittat på vad Sara har gjort och imponerats av hennes jobb. Humor är svårt! En visuell film kan bli helt ok även om man inte får till det till hundra procent. Humor blir bra eller så blir det dåligt! Att ha förmågan att utveckla manus och hitta rätt karaktärer är A och O, det finns väldigt få som har den förmågan, Sara är en av dem, kommenterar Ylva Axell, grundare av Bacon STH.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev