Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

SAS globala marknadschef till ATG

Publicerad: 26 juni 2014, 12:00

Katarina Widman.

SAS globala marknadschef Katarina Widman blir ny försäljningschef på ATG. – Katarina har precis den digitala spetskompetens som vi söker, säger ATG:s vd Hasse Skarplöth i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

ATGSAS

Katarina Widman kommer även att ingå i ATGs ledningsgrupp.

– Hennes breda digitala kompetens inom marknadsföring och försäljning från flera olika branscher och marknader är precis vad vi behöver när vi ska bredda vårt erbjudande och hitta nya kunder. Dessutom har Katarina en djup erfarenhet av att stärka både lojaliteten och affären med existerande kunder inom ramen för betydande kundvolymer. Eftersom ATGs kunderbjudande finns både på nätet, hos våra ombud och på trav- och galoppbanorna kommer Katarinas kompetens inom försäljning av snabbrörliga konsumentprodukter i butik också väl till pass, säger Hasse Skarplöth i ett pressmeddelande.

Katarina Widman:

– Min ambition är att göra ATG ännu starkare på en marknad där konkurrensen ökar från internationella aktörer och där den digitala utvecklingen ställer nya krav.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

ATGSAS

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.