Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

SAS marknadschef får nytt förtroendeuppdrag

Publicerad: 5 juni 2013, 09:46

Ulf Hermansson-Samell

Foto: Carina Jäderström

Efter drygt tre år som ordförande i Sveriges Annonsörers Verkställande utskott, VU, lämnar Max tidigare marknadschef Anders Forssten över till SAS marknadschef Ulf Hermansson-Samell.


Ämnen i artikeln:

Ulf Hermansson SamellSveriges Annonsörer

VU består av ledamöter från några av Sveriges Annonsörers största medlemsföretag och representerar flera branscher. VU bevakar och driver frågor utifrån ett annonsörperspektiv,

Parallellt utvecklar VU vedertagna arbetsmodeller för att köpa och utvärdera olika typer av media. Nu får Ulf Hermansson-Samell uppdraget att ta över ordförandeklubban efter Anders Forssten som valts in i Sveriges Annonsörers styrelse.

– Jag har mångårig erfarenhet av ledarskap och som köpare av kommunikation, vilket gett mig både en bredd och insikt i de utmaningar marknadschefer ställs inför. Det har gjort att jag i grunden känner mig trygg och är orädd att ta tag i svåra och ibland obekväma frågor. Dessutom gillar jag att sälja och tycker att kommunikation är ett bra sätt att stötta försäljning, säger Ulf Hermansson-Samell i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.