söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Sats inleder reklamsamarbete med Carina Berg

Publicerad: 7 februari 2022, 11:07

Programledaren och influencern Carina Berg utmanas av gymkedjan för att visa på hur bra vanor kan bli en hållbar del av vardagen. Under ett år kommer fem reklamfilmer att rullas ut inom ramen för samarbetet.

Ämnen i artikeln:

NyheterCarina Berg

R

Redaktionen

red@resume.se


Samarbetet med Carina Berg är Sats första med en stor profil på den svenska marknaden. Satsningen inleds efter snart två år av pandemi där många har som mål att träna mer och skapa nya hälsosamma vanor.

Mini-serien kommer att kunna följas på båda parternas sociala medier. I fem delar dår tittarna följa tv-profilens träningsår 2022. Här ska Carina träna 50 pass tillsammans med en personlig tränare.

Programledaren vill kunna dra upp sina barn upp för pulkabacken nästa vinter utan att få blodsmak i munnen, men målet är också att bli starkare, piggare och kunna sova bättre.

– Detta är ett roligt, men udda samarbete. Jag måste vara deras mest motsträviga influencer, mer som en outfluencer, när jag tänker efter. Jag som nu för tiden ser träning lite mer som ett straff. Men självklart vill jag vara frisk, stark och pigg, kommenterar Carina Berg.

Ett annat syfte med samarbetet är att slå hål på fördomar kring träning, exempelvis hur hårt man måste träna för att märka av resultat i sitt välmående. Sats vill också inspirera fler som känner sig osäkra kring träningen att inse att det kan vara kul och lätt att träna.

– Vi är glada över att Carinas hat-kärlek till gymmet lett till det här samarbetet. För oss är det viktigt att det blir äkta, det blir det verkligen med Carina och jag tror att många känner igen sig i hennes utmaning. Hon älskar inte att gå till gymmet, men hon vet att hon behöver det för att må bra, säger Emmy Häggkvist, marknadschef på Sats i ett pressmeddelande.

Next Level Group hanterar Carina Bergs samarbeten och filmerna är producerade av produktionsbolag Next Level Studios (NLS), som ägs av NLG och Bigster. 

– När det kommer till Carina och samarbeten är vi tillsammans väldigt måna om att det ska göras på hennes sätt och med relevanta bolag. Sedan dag ett som vi arbetat ihop har vi lekt med tanken att jobba med en aktör inom hälsotemat. Därför känns det kul att ha fått till det här samarbetet, precis på det sätt vi såg framför oss, säger Jonas Ahnlund på Next Level Group i en kommentar.som hanterar Carinas kommersiella samarbeten.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Emmy Häggkvist, Marknadschef SATS

Anna Sundstedt, Marknadskoordinator SATS

Produktionsbolag: Next Level Studios (NLS)

Producent: Martin Jansson

Projektledare: Jonas Ahnlund

Produktionsledare: Amanda Hansson

Klippare: Linus Andersen

Fotograf: Fabian Askebris

Fotograf: Tobias Sjögren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev