Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

SBAB löpkampanjar för bättre bankvillkor

Publicerad: 9 april 2013, 14:09

Bild från SBABS reklamfilm

I morgon startar SBAB en 40 mil lång löpning från Karlstad till Kungsträdgården i Stockholm för att sätta fokus på bättre bolån.


Ämnen i artikeln:

SBAB

Det är 90 av SBABs medarbetar som deltar i det nio dagar långa loppet.

– Alla springer lite olika sträckor, säger SBABs presschef Bernd Schmitz. I början springer deltagarna en och en, men efter Södertälje kommer fler och fler att ansluta så det blir en stor grupp som kommer fram till Kungsträdgården.

En av dem som kommer att gå i mål är SBABs vd Carl-Viggo Östlund. Som en del av kampanjen har han med sig en lista på sex punkter för bättre bankvillkor som han vill ge delge de stora bankerna.

På kampanjsajten www.sbabstafetten.se kan besökarna följa löparna i direktsändning och skicka meddelanden till dem samt och rösta på olika saker de ska göra.

Kampanjen stöttas av printannonser och en reklamfilm som du kan se här.

Uppdragsgivare hos SBAB: marknadschef: Marianne Lundgren-Precénth, projektledare: Pernilla Thunblad, kommunikationschef: Jonas Burvall

Arbetsgrupp hos Le Bureau: projektledare:Gustaf Sehlstedt, planner: Albin Gustafsson, kreatörer: Julia Stenius, Claes Kjellström, Hjalmar Delehag, Mikael Ståhl, produktionsledare; Anna Sanchez, Ulrika Andrinsson och original: Veronica Sokolow.

Film och online: Acne. Filmregissör: Anders Jedenfors

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

SBAB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.