Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Scholz & Friends copyvärvning

Publicerad: 17 september 2010, 14:12

Tobias Grönberg lämnar CP+B till förmån för Scholz & Friends. – Jag kände att det var dags för en ny utmaning, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

CP+B EuropeScholz & Friends

Tobias Grönberg.

Tobias Grönberg, copywriter på CP+B Europe har rekryterats av stockholmskonkurrenten Scholz & Friends. På nya byrån kommer han främst att jobba Scholz&Friends digitala erbjudande.

– Den utmaning det här innebär passar mig bra, säger Tobias Grönberg till Resume.se.

– Det här blir en rolig nystart, Scholz & Friends är väldigt sympatiska och är ett bra gäng med en god stämning på byrån.

Tobias Grönberg hann vara 15 månader på CP+B Eruope. Innan dess var han på Deasign. Med sig i bagaget har han en hel del nationella och internationella priser. Bland annat tävlade han för Sverige i Europafinalen av Best Yet. Han var också med i arbetsgruppen av byråns ”magiska julkort” för Posten.

– Tobias bidrar med unika erfarenheter och kunskap från det nya kommunikationslandskapet, där han ska hjälpa oss att vinna nya segrar för våra kunder, säger Petronella Panerus, vd på Scholz & Friends.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

CP+B EuropeScholz & Friends

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.